Access bars

Mi is az Access?

Az Access Bars®-t  Gary Douglas fedezte fel. Rendszere ma a világ 173 országában van jelen, és már több százezer embernek segített, hogy változtasson az életén.

Mit is tud adni az Access? (ejtsd “ekszesz“)

Elsősorban a mindennapi életben stressz helyett könnyed megélést. Könnyedséget, másik nézőpontot, amivel nem kell belemenni a szenvedésbe. Segít a tudatosságodhoz hozzáférni, hogy rálátásod legyen életedre, és irányíthasd azt, egyszerű eszközökkel. A tudatosság az a képesség, mely ráébreszt a lehetőségekre, a több választásra, a befogadásra, egy örömtelibb életre. A tudatosság mindent magában foglal, anélkül, hogy ítélkezne. Mennyire lenne más az életed ítélkezés nélkül?

Tudtad, hogy van a fejeden 32 olyan pont (bar), amit ha gyengéden megérintenek, erőfeszítés nélkül el tudod engedni mindazt, ami miatt képtelen vagy az elfogadásra, vagy a befogadásra? Ezek a pontok tartalmazzák, mindazokat a gondolatokat, nézőpontokat, hiedelmeket, érzelmeket, tényezőket, amiket életek során eltároltál.

A “bárok” finom érintésével letörlődnek azok az eltárolt hiedelmek, gondolatok, előítéletek, elképzelések, szabályok, amelyekhez ragaszkodsz. Ezek miatt a blokkok miatt vagy képtelen az elfogadásra, befogadásra. Az Access segít megszabadulni a gondolatok, érzések és érzelmek okozta bezártságtól, beidegződésektől.

A kezelés nagyon kellemes, lazító, leginkább egy finom fejmasszázshoz hasonlít, nem ritkán el is alszik a páciens, ám közben az energia dolgozik; véglegesen törlődnek az életedet korlátozó hiedelmeid, így nyitottá válsz az új dolgokra, gondolatokra, hitekre – mintha programokat törölnél a számítógépedről, melyek elavultak már, s újakat, frisseket, jobbakat töltesz fel.

A kezelést követően bármilyen vágyadat, célodat képes leszel beengedni az életedbe, legyen az bármivel kapcsolatosan,  és tudatalatti szinten válsz nyitottá a számodra megfelelő körülmények, helyzetek, emberek bevonzásához.

Minden Bars kezelés több ezer évnyi korlátot tud feloldani arról az életterületről, amelynek a pontjait érintik.

Legrosszabb esetben a Bars kezelés egy lazító fejmasszázs élményét nyújtja. A legjobb esetben az egész életed megváltozik.

Az Access Bars® elérhető egyéni kezelésként, és meg is tanulhatod.

A tanfolyamon nemcsak a Bárok futtatását tanulhatod meg, hanem szóbeli technikákat, és további eszközöket is kapsz, hogy életedben a változások beindulhassanak. 

A kurzuson 2 kezelést adsz és kapsz. Megtapasztalhatod milyen érzés, mikor eltűnik a káosz a fejedből, és kinyílik a világ. Ha megtanultad a kezelést, gyakorolhatsz családtagjaidon, ismerősökön, lehetőség szerint keress cserepartnert, akivel kölcsönösen futtathatjátok egymás Bárjait, de részt vehetsz a Bars ajándékozó összejöveteleken is, annak érdekében, hogy minél gyorsabban beinduljon életedben és a környezetedben a változás.

Várlak szeretettel egyéni kezelésekre és Bars tanfolyamra is.

Egyéni kezelés időtartama kb. 80 perc

Díja:20 000Ft

Access Bars®tanfolyam díja, befektetés önmagadba: 86000Ft (gyerekeknek 15 éves korig ingyenes, 16-18 éves korig és ismétlőknek féláras)