Kvantum kezelés

  • Home
  • Kvantum kezelés

Problémák vannak a kapcsolatodban? Nem találod nagy Õt? Nincs bőség az életedben? Nem megy a nyelvtanulás? Nem tudsz feldolgozni egy problémát? Nem tudsz felejteni? Folyamatosan ugyanazokon a dolgokon őrlődsz? Nincs rendben az egészséged? Vagy másban szenvedsz hiányt?

A jó hír, hogy nem kell ilyen hátráltató dolgok között élned.

Bemutatom Neked a”jövő” technikáját, a kvantum átalakítást. Ez azt jelenti, hogy átíródik a fény- és energiamező, amivel egy régi „valóságod” eltűnik, és helyére egy másik élet kerül. Ehhez nem kell elutazni egy időgéppel, hanem egy óra alatt kapsz annyi kvantum energiát, hogy a folyamat elindul benned.

Mit érezhetsz a kezelés alatt?

Az emberek általában hanyatt dőlnek, hiszen a test elengedi a régi mintázatokat, mikor az információ átírja őket. Mindenki másként reagál, sokszor nevetéssel, jó érzésekkel.

Nem kell tovább szenvedned! Az új energia, ami a világunkba érkezett, boldogságra akarja felkészíteni az embereket.

„A kvantum az egyetlen valóság” – állította Einstein, a kvantumfizika atyja. Tudományos  szemmel nézve ez a gyógymód a kvantumfizikának arra a gyakorlati alkalmazására épül, hogy a valóság az energia és a vibráció állapotával leírható,  minden fény és információ, amely átírható. A kvantum egy interaktív és folyamatosan megnyilvánuló, impulzív energiamező, amely magában hordozza potenciálisan az összes lehetséges valóságunkat, és csak választanunk kell közöttük.

A kezelés időtartama kb. 60 perc

Díja: 20000 Ft