Rólam

Access Bars és Testkezelés facilitátor

Balogh Effi Gyömbér

Hogy ki vagyok én? Eddig a múltammal mutatkoztam be, hangsúlyozva múltbéli szerepeimet, mert úgy gondoltam, hogy ezek alapozzák meg a fontosságomat, az értékeimet.

Mostanra sokat változott a darab, amiben játszom, változtak a szereplők és én magam is.

Most már megengedem magamnak, hogy kedvem szerint válasszak. Keresem magamban azt a fiatalkori énemet, aki élvezettel olvasott, mindent szeretett volna megtanulni, tudni, élvezni az élet adta lehetőségeket, szépséget, és azt a hitet, hogy az élet maga a csoda, és hogy nincs határ, minden elérhető.

És mindig is élt bennem a vágy, hogy ezeket másokkal is megosszam.

Mindehhez fantasztikus eszközöket találtam, amik nekem is sok könnyedséget adnak, és amit választásod szerint te is megismerhetsz, kipróbálhatsz, megtanulhatsz, és ha úgy érzed másoknak is megtaníthatsz.

Az általam használt módszerek azon alapulnak, hogy a te tudásodat önmagadról erősítsék, a blokkokat feloldják, hogy a mindennapi életben sikeresebb és boldogabb legyél.

Több mint tizenöt éve foglalkozom Spirituális Válasz Technikával, amellyel a tudatalatti blokkok, a hátráltató berögzült generációs minták felismerhetők, és sikeresen oldhatók.

2015 óta foglalkozom az Access Bars és testkezelések tanulásával, alkalmazásával, és tanításával, Access Bars, Testkezelés és Facelift facilitátor vagyok. Ezekkel a módszerekkel segítek magamnak és másoknak is, hogy tudatosabban éljük az életünket.

Várlak szeretettel a szolgáltatásaimra, Gyömbér