EFT kezelés

Ezt a módszert Robert G. Smith alkototta meg. Ez a módszer egy hatásos technika arra, hogy megszabaduljunk a negatív, minket fogva tartó érzelmektől, hogy elérhessük azt, amit szeretnénk

Az elmében rögzített emlékképek, tapasztalatok szerint ítéljük meg a világot. A test a gondolatok alapján érzelmeket reagál, amik kiváltják a testi reakciókat. Olyan negatív érzelmi mintákat, mint pl. a félelem, a fájdalom, a valamihez való ragaszkodás, az ellenállás, a kisebbrendűségi érzés, a szégyen, a bűntudat, a függőségek, egyszóval mindaz, amitől boldogtalannak érezzük magad.

Az Érzelmi Felszabadítás Technikájának tanítása szerint mi magunk hozzuk létre a problémáinkat, tulajdonképpen az egész életünk körülményeit mi határozzuk meg.

Hogy milyen az életünk, az azon alapszik, hogy milyen meggyőződéseink vannak magunkkal kapcsolatban. Ezeket a meggyőződéseket pedig a minket ért bevésődött emlékek, élmények formálják, amik fűződhetnek akár egyetlen egy múltbéli eseményhez.

Minden testi tünet  az elme szüleménye, ami a testen belül valóságosnak érződik.

A múlt azonban már nem létezik, újra tudjuk írni az emlékeket. Az EFT ezeket az emlékeket képes átírni úgy, hogy a velük összefüggésben lévő negatív érzelmeket pozitívvá alakítja át.

A módszer alkalmazásával néhány meridián pont kopogtatásával, elengedéssel, és pozitív ráhangolódással nagyon gyorsan és hatásosan szüntethetők meg évtizedek óta fennálló fájdalmak, fóbiák, harag, bűntudat, gyász, negatív énkép, és egyéb feldolgozatlan rossz érzés. Kopogtatással a legrosszabb emlékeidet a legjobbá alakíthatod.

Kezelési időtartam: 60-70 perc

A kezelés díja: 20000Ft