Access testkezelések

  • Home
  • Access testkezelések

Nem tökéletes a világ, amiben élsz? Nem vagy elégedett magaddal?

Meghívlak arra, hogy teremts magadnak egy más valóságot! Teremtsd meg azokat a dolgokat, amiket magadnak szeretnél!

Vajon miért akarsz olyan lenni, mint más, hiszen megismételhetetlen vagy! Szándékodban áll magadhoz ölelni önmagadat? Szándékodban áll szebbnek lenni? Szándékodban áll megfiatalodni? Szeretnéd kitörölni emlékeidből életed szörnyű látványait? Szándékodban áll javítani a látásodon? Szándékodban áll egészségesnek lenni?

Mindehhez szívből ajánlom Neked az Access testkezeléseket.

Legyél jobb, több, mint ami most vagy! Ebben is segít neked az Access.

Az energetikai kezelések során intenzív folyamat zajlik, mely óriási változást hozhat. A szervezet képes regenerálni önmagát, az öregedési folyamat lelassul, leáll, ha hajlandók vagyunk az ezzel ellentétes fix nézőpontjainkat megváltoztatni. 

Mi volna, ha felhagynánk testünk bírálatával, és végre megadnánk magunknak mindazt a kedvességet, gyengédséget, könnyedséget, amit másoktól vártunk. Mi lenne, ha ahelyett, hogy küzdenél, vagy visszaélnél a testeddel, próbálnál vele kommunikálni, és élvezni a testedet?

Mi lenne, ha fel tudnád számolni a korlátokat, amit a testedbe zártál, mekkora hozzájárulások lennének számodra a testkezelések?

Néhány testkezelés többek között:

–          immunerősítés

–          látás helyreállítás

–          ízületi problémák feloldása

–          képességek fejlesztése

–          traumák oldása

–          szervek regenerálása

–          negatív érzelmek, harag, düh kioldása

–          az öregedés jeleinek visszafordítás arcon, az egész testen

–          lazítás,

–          nyirokmirigy rendszer blokkjainak feloldása

–          mások valósága leutánzásának a feloldása

A kezelések kb. 75-90 percesek, minden testkezelés díja 20000 Ft / alkalom.

Néhány ízelítő a kezelésekből:

Nyirokmirigy rendszer kezelése

 

(főleg a hallással, arc- és orrüreggel kapcsolatosan, és még mi mindenre is kihat!)

Ha gyakran vagy náthás, influenzás, ha rosszul hallasz, ha néha arcüreg-gyulladással küzdesz, ha gyenge az immunrendszered, akkor ne csak antibiotikumot szedj, hanem írd át mindezt az Access segítségével!

Tudtad, hogy az arc a világnak mutatott kép, és ha ezt változtatod, már nem lesz szükség arra, hogy az arcod jelezzen, betegség formájában.

Halld meg, szagold meg a világot újra, ne küzdj magad ellen, tegyél a szabadságodért!

Látás helyreállítása

 

Mind a rövid, mind a távollátás lelki eredetű, bármit is állítsanak erről a híres orvosok. Ha rövidlátó vagy, nem mersz a jövőbe nézni, sokszor a múlton rágódsz, ha távollátó, akkor az itt és mostban való tartózkodás nehéz,  állandóan a jövőt próbálod megjósolni.

Az Access segít átírni azokat a korlátozó gondolatokat, melyek a látáshibádat okozzák.

Ha volt már szörnyű látványban részed, bármikor életedben, ami traumát okozott, akkor azon is segíthetsz. Nem kell hurcolnod és újra és újra felidézned azt, amit láttál, hanem egyszerűen töröld ki! Az egész életed javulni fog mindettől, az eddig erre lefoglalt energiád felszabadul, így új, csodás történéseket vonz majd hozzád.

Facelift

Hiszel abban, hogy muszáj megöregedni? Akkor meg is fogsz. Hiszel abban, hogy minden ráncod mögött egy korlátozó, rossz gondolat lapul meg, amit magadról hiszel?

Akkor azt is hidd el, hogy ez a gondolat átírható, és ha átírod, akkor a ránc halványulni fog, a bőr kisimul, a popsi feszesebb lesz, a mellek feljebb emelkednek. A száj teltebb és feltűnőbb lesz, a szemek csillogni kezdenek.

Az Access Facelift egy csodás folyamat, amely képes az arcon visszafordítani az öregedés jeleit, és hasonló hatást tud elérni az egész testen.

SOP (a lehetőségek szimfóniája)

A Szimfónia kezelés lehetővé teszi, hogy hozzáférhess ahhoz, ami megfelelő neked és a testednek, túl azon a valóságon, amit eddig lehetségesnek hittél. Kinyitja a teret , hogy éberré váljál eddig nem gondolt lehetőségekre.
SOP kezdő ára: fél óra 4 ezer Ft.