Varázsinga tanfolyam 2023 július 28

  • Home
  • Varázsinga tanfolyam 2023 július 28
Varázsinga tanfolyam kezdő
 
Mi lenne, ha egyszerű, de varázslatos eszközökkel tudnál magadnak, családodnak, és másoknak is segíteni, tisztán látni, testi, lelki javulást elérni, akár távolból is?
 
Mi lenne, ha rálátnál, milyen blokkok akadályozzák az életed?
 
Miért nem sikerül túllépned a nehézségeken, miért ismétlődnek ugyanazok a dolgok az életedben? Mi lenne, ha értenéd, mi a baja házi kedvencednek? Szeretnéd megtudni, esetleg miért érzed magad rosszul a lakásban, miért nem tudsz éjszakánként aludni, vagy, hogy talán érdemes lenne-e váltani munkahelyet, barátokat, netán a pároddal, vagy családod tagjaival való kapcsolat szorulna javításra? Mindebben segítségedre lehet, ha megtanulod az inga használatát.
 
Az inga működését rejtély övezi, nemcsak a föld vonzereje hat rá, hanem van egy titokzatos erő is, amely befolyásolja a mozgását. Őseink már több ezer évvel ezelőtt használták a varázsvesszőt, ingával kutattak a föld kincsei után.
 
Hívlak egy izgalmas kalandra, ahol magabiztosságot szerezhetsz az inga használatával, és nemcsak rá tudsz nézni minden aktuális gondodra, hanem segítséget is kaphatsz a megoldásukhoz.
 
A tanfolyam ideje: 2023 július 28, péntek 10-17 óráig.
 
Részvételi díj: 25000 Ft (tartalmazza az írásos tananyagot is). Amennyiben nincs még ingád, a helyszínen megveheted.
 
A tanfolyam helyszíne: Hold Templom Stúdió 1133 Budapest, Hegedűs Gyula u.16. fszt 8. 18-as kapucsengő.
 
Bejelentkezés: gatine44@gmail.com
 
Várlak szeretettel ezen a varázslatos úton, Gyömbér.
 
Felnőttképző nyilvántartásba vételi száma: B/2020/005605